AKTUALNO08.10.2011. MEMORIAL II

Kao što naslov kaže i kao što se na plakatu vidi, organiziran je drugi memorial za Dr. Vanju, čovjeka za kojeg ne bi trebali praviti ovako nešta, ali je nažalost sudbina htjela drugačije i da nas napusti prošle 2010 god., kada je trebao početi uživati u životu i zezanciji.

Jako dobar čovjek i prijatelj i definitivno je prerano otišao iz naših života, ali je sigurno ostao u našim srcima i ovim putem mu želimo odati počast i dobro se zabaviti u njegovo ime jer svi znamo da bi to on htio i da se sa svakim od nas i on zabavlja u isto vrijeme.

Memorial je organiziran u Derby - u, kojem se ovim putem zahvaljujemo na pruženoj podršci, i uz organizacijsku palicu Thelema promotions - a koji su to sve i pokrenuli i bez kojih to ne bi mogli napraviti.

Kao što plakat kaže, nastupit će dva benda:
  • Rollin' Bastards
    Motorhead tribute band iz Slovenije
i domaće snage:
  • Chaos Addict
    Megadeth cover band

Ulaz je 30 kn i sav novac je namijenjen u humanitarne svrhe za djecu sa posebnim potrebama. Nadamo se da ćete doći i da ćemo se svi zajedno prisjetiti našeg brata Vanje uz smijeh i pjesmu, jer znam da bi on to volio.

BISTRO

----

Učitavanje . . .

Poslušajte našu himnu:
Vrane - Nightmares (MP3)

O NAMANaš moto klub osnovan je daleke 2006. godine.

Trenutno brojimo preko 19 članova i skoro svaki ima motor. Redovito se okupljamo na moto-susretima. Tamo jedemo i pijemo, te spavamo po danu. Slovimo kao mlad klub jer su svi članovi u ranim 30-ima ili mlađi, ako ne stariji.


MK Staaari Rokeri - Umag (6-8.5.2011) MK Staaari Rokeri - Umag (6-8.5.2011) MK Staaari Rokeri - Umag (6-8.5.2011)
Više ...

ŠTO JE NOVO?

ŠTO NIJE NOVO?

U subotu prošle godine organizirali smo Moto-susret na Petnji u Sibinju. Trava je bila pokošena i napon je bio visok, grah upitan, a grlo naivno. Bilo je dobro, ali ove godine će biti bolje. Više informacija lijevo.